ט״ו בשבט הוא אחד החגים האהובים עלינו בג׳וסי פירות קפואים. ראש השנה לאילנות נחגג בדיוק בתקופה בה הטבע מתחיל להתעורר מהחורף. זהו חג יפה המדגיש את החיבור בין האדם לבין הטבע וכל הבריאה. ובחיים המודרניים, כאשר רובנו מתגוררים בסביבה עירונית המנותקת מהטבע, חשוב לחגוג ולהרגיש את החיבור לטבע.
בין מנהגי החג הידועים ניתן להזכיר את נטיעת העצים, על מנת לשמר את הטבע ולהעבירו גם לדורות הבאים. וכמובן ישנו המנהג של אכילת פירות יבשים כמו תאנים, צימוקים, משמשים ואפילו פירות יותר אקזוטיים כמו מנגו ופפאיה.
פירות יבשים הם דבר בריא וגם טעים, אבל לפעמים כדאי לנסות לשלב אותם בדרכים קצת יותר יצירתיות. הפעם אנו רוצים להציע לכם לשלב את הפירות הקפואים עם הפירות היבשים.
אלו הן שתי גרסאות של אותו הדבר, אבל בכל זאת יש להם טעמים שונים. ומה שהופך את הכל למעניין יותר הוא הרגע שהם נפגשים מחדש. אז אם גם אתם רוצים לנסות את צירופי הטעמים, הרשו לנו להציע לכם כמה מתכונים לשייקים. את מרבית המוצרים, ובעיקר פירות קפואים לשייק, תוכלו להזמין אצלנו באתר.
חפשו אותי באינסטגרם.
שייק אגסים קפואים עם תאנים יבשות
דרך יפה לחבק את הטעמים של הטבע ולהתחבר אל הפירות היבשים היא באמצעות שילוב של אגס קפוא עם תאנים יבשות.
האגסים הקפואים מבטאים את הרעננות של העונה, והתאנים מעשירות את הטעם והופכות אותו למתוחכם יותר. הקינמון מעניק לו אופי, וחלב השקדים את המרקם הקרמי שלא ניתן לעמוד בפניו.
המצרכים הדרושים:
- 1 כוס וחצי אגסים קפואים.
- 1-2 תאנים יבשות חתוכות לחתיכות קטנות.
- 3/4 כוס חלב שקדים.
- מעט קינמון.
- דבש או סוכר לפי הטעם.
הכניסו את כל הרכיבים לבלנדר עד לקבלת תערובת אחידה. אם יצא סמיך מידי ניתן להוסיף עוד קצת חלב שקדים או קצת קרח. להגיש מייד וליהנות מכל הוויטמינים והאנרגיה שיש במשקה המיוחד הזה.
שייק דובדבנים קפואים ושזיפים יבשים
ואם אינכם אוהבים אגסים, ישנה דרך נוספת לשלב בין רעננות לבין עושר הטעמים של הפירות היבשים. הפעם אנו עושים זאת באמצעות דובדבנים קפואים המשתלבים עם שזיפים יבשים, ויוצרים שילוב טעמים מיוחד.
השזיפים היבשים מוסיפים מתיקות עמוקה, והיא משתלבת עם הצבע והמרקם של הדובדבנים ומחזקת את טעמם של הדובדבנים. ואפשר כמובן להעניק שכבת מתיקות נוספת באמצעות נגיעות דבש או מייפל. זהו מתכון מפנק וכל להכנה.
לצורך הכנת המתכון תוכלו למצוא את כל הרכיבים באתר של ג׳וסי פירות קפואים:
- 1 כוס דובדבנים קפואים.
- 5-6 שזיפים יבשים, חתוכים לחתיכות.
- 1/2 כוס יוגורט טבעי.
- 1/2 כוס מים או מיץ תפוחים.
- מעט דבש או סירופ מייפל לפי הטעם
הכניסו את כל הרכיבים אל תוך הבלנדר. ערבלו עד לקבלת מרקם אחיד והגישו מייד.
סלט פירות ג׳וסי עם נגיעות אלכוהול
אין דרך יפה יותר לחגוג את הטבע מאשר סלט המלא בפירות טעמים, עם שילובים של פירות יבשים ואגוזים ונגיעה סודית של ליקר סברה. זוהי חגיגה של טעמים, צבעים ומרקמים. היא מביאה איתה מתיקות ורעננות, ובעזרת הליקר גם טוויסט חדש וחווייתי.
לצורך הכנת הסלט תצטרכו את המצרכים הנאים:
- 1 כוס דובדבנים קפואים (ניתן במקום להשתמש בתערובת פירות יער קפואים).
- 1 כוס מנגו קפוא.
- 1/2 כוס תמרים יבשים (אפשר גם תמר לחיאני קפוא), חתוכים לחתיכות קטנות.
- 1/2 כוס משמשים יבשים, חתוכים לחתיכות קטנות.
- 1/2 כוס אגוזי מלך, קצוצים גס, אפשר גם להוסיף מעט אבקת גרעיני דלעת.
- 1/2 כוס פקאן, קצוצים גס.
- מיץ לימון (השתמשו בלימון שלם).
- 2 כפות דבש או סירופ מייפל.
- 1 כפית קינמון (אופציונלי).
- מעט ליקר סברה.
התחילו מהכנת הרוטב באמצעות ערבוב מיץ הלימון עם הדבש והליקר. לאחר מכן שימוש את כל הרכיבים בקערה, ערבבו והגישו. זהו קינוח מיוחד וטעים, ויש בו עושר של ווויטמינים, מינרלים ואפילו חלבונים.
ג׳וסי פירות קפואים
בעזרת המוצרים שלנו, והמתכונים שהבאנו לכם, תוכלו ליהנות מאווירת החג בצורה מיוחדת.
אנו מקווים שנהניתם מהמתכונים, ובמיוחד מקווים שנהניתם מהמבחר שאנו מציעים. באתר ג׳וסי תוכלו למצוא פירות קפואים בזול, בזמינות מלאה בכל עונות השנה. יש לנו פירות קפואים לשייקים, ולכל מטרה אחרת.
תוכלו למצוא אצלו פירות מהארץ ומהעולם, לרבות קיווי קפוא, פסיפלורה, ליים קפוא, גואנבנה ועוד רבים אחרים.
ולצד הפירות הקפואים אנו מציעים קטגוריה עשירה של מוצרים משלימים, כמו גם קטגוריות מוצרי סופר קוד עשירה במיוחד ובה מוצרים ייחודים כמו צמח מנקאי או ספירולינה קפואה.
ועל מנת שלא תתאמצו, אנו מציעים לכם משלוחי פירות קפואים בתפזורת עד הבית. ניתן לבצע איסוף עצמי בתיאום מראש, אך הדרך הנוחה ביותר היא באמצעות הזמנת פירות קפואים עד הבית.