אם הצלחתם לחבר בריאות עם טעם, הרווחתם כפליים. החכמה היא ליהנות מכל מה שאתם בוחרים להכניס לגופכם ובמקביל לשמור על בריאות איתנה.
ג’וסי מציגה לכם את אחד המתכונים החביבים עליה במיוחד, שרץ בין מסדרונות המפעל אצל העובדים כמעט על בסיס יומי.
50 dרם אבטיח קפוא, 100 גרם מיקס פירות יער, חצי מלפפון ירק טרי, טבלית 20 גרם של קייל קפוא, 20 גרם תמר קפוא, רבע כוס מים וכוס מפנקת של קוביות קרח.
עכשיו, יש שיאהבו את זה כפי שזה – כי זה באמת טעים! ויש את אלו שיבחרו, ובצדק, להוסיף טבלית נוספת של כורכום ג’ינגר קפואה וישדרגו לעצמם את הטעם ואת הערך התזונתי של השייק
ברמה גבוהה.
השארנו לכם את הבחירה.