מי מאיתנו לא אוהב אננס, פסיפלורה, מנגו….. אבל איזה קסם, כאשר שלושת הפירות המופלאים נזרקים אל תוך בלנדר, ובלחיצת כפתור יצרתם שייק מרענן הנותן תחושה של ישיבה באי טרופי.
שייק מנגו, אננס פסיפלורה:
80 גרם מנגו קפוא, 80 גרם אננס קפוא, קובייה אחת של פסיפלורה קפואה, כוס חלב ( מכל סוג שבא לכם בטוב ) / מים / מיץ תפוזים.
ניתן להמתיק בכפית סילאן / או לחילופין להוסיף חצי כפית זרעי צ’יה.
שופכים בשמחה את כלל המרכיבים לבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד.