על פרי האסאי כבר שמעתם? האם ידעתם, כי בול ( קערת ) אסאי מזינה, בריאותית ומשביעה יותר מכל ארוחת בוקר שתבחרו לאכול?
מעבר לכך שבול אסאי מזין ובריא בצורה גבוהה, יש משהו בקערת האסאי שתרצו לחלוק אם אחרים. הטעם, העיצוב, הרעיון שאפשר להכניס את כל מה שאוהבים לקערה אחת.
ג’וסי ממליץ:
אל הבלנדר הכניסו אונקיית 100 גרם של אסאי, יחד עם 50 גרם בננה קפואה וכפית סילאן. טוחנים למרקם אחיד סמיך. ניתן להוסיף טיפת מים לדילול.
שופכים את תוכן הבלנדר אל קערת קוקוס מעוצבת ( או כל כלי אחר ), ועכשיו בוחנים עד כמה אתם יצרתיים:
ניתן להוסיף כל פרי טרי קלוף וחתוך מעל: תות שדה, קיווי, אננס, מנגו…והרשימה עוד ארוכה.
בטופינג רצוי להשתמש בחופן גרנולה / אגוזי מלך, פתיתי קוקוס, זרעי צ’יה / פשתן.
כבר השקעתם, לא תקשטו את הכל במעט סירופ מייפל?
תהנו חברים