פטל קפוא

  • פטל אדום (ללא כשרות)

    פטל אדום (ללא כשרות)

    • פטל אדום (ללא כשרות)
    • פטל אדום (ללא כשרות)

    • 25.0075.00
  • פטל שחור (ללא כשרות)

    פטל שחור (ללא כשרות)

    • פטל שחור (ללא כשרות)
    • פטל שחור (ללא כשרות)

    • 20.0064.00

פטל קפוא – איך הוא יכול לשרת אותנו

אחד המיצים הפופולאריים ביותר על ילדים ומבוגרים, הוא ללא ספק פטל. זה לא רק סיפור ידוע, זה גם מיץ אהוב ומוכר, אשר נהוג להגיש אותו בכל אירוע ומסיבה בגן או בבית הספר, וכן אפשר למצוא בכל תפריט של מסעדה או בית קפה, בפרט מקומות אשר מעוניינים למשוך משפחות, הורים עם ילדים קטנים. 

אם אנחנו רוצים להכין מיץ פטל בבית, זה עלול להיות מאוד בעייתי שכן אנחנו לא בהכרח נכון למצוא את הפרי בכל מקום, גם אם נמצא, בהנחה ונקנה אותו טרי, הרי שנצטרך להשתמש בו כמה שיותר מהר, אחרת הוא יתקלקל ולא נוכל לעשות בו שימוש. לכן הפתרון הטוב ביותר עבורנו הוא לקנות פטל קפוא. 

בדומה להרבה מאוד פירות אחרים, גם במקרה של פטל אנחנו יכולים לעבור משימוש בפירות טריים, כאלה שמחזיקים מעמד ימים בודדים, לשימוש בפירות בהקפאה, לפחות במקרים בהם אנחנו רוצים להשתמש בפירות לצורך הכנת שייקים, מיצים, גלידות, ארטיקים או מאכלים ומשקאות אחרים. 

לשמחתנו, אנחנו יכולים למצוא קטלוג עשיר באתר של ג’וסי פירות קפואים, לבצע הזמנה דרך האינטרנט ולקבל משלוח לבית או לעסק תוך זמן קצר. מדובר על שלל פירות העונה לצד פירות נוספים, שאינם בהכרח מוגדרים כפירות העונה. בין היתר, אנחנו יכולים למצוא בקטלוג גם פטל, הן אדום והן שחור. 

לפני שנסביר מדוע משתלם לנו לקנות פטל קפוא, חשוב להבהיר, תהליך ההזמנה דרך האתר הוא מאוד פשוט והמשלוח נעשה אלינו הביתה בהקדם ותוך ימים ספורים אנחנו נקבל אותו ונוכל לבצע שימוש בפרי או בפירות שהזמנו. יש לנו אפשרות להזמין כמות של חצי קילו, קילו, שני קילו ויותר. 

למה משתלם לנו להזמין פטל קפוא?

בעבר היה נהוג לחשוב שהשימוש בפירות חייב להתבצע באופן מיידי. לא היתה לנו אפשרות לשמור אותם לשימוש עתידי. אם לא השתמשנו בפרי באופן מיידי, הוא היה מאבד מהטריות שלו, נרקב ולא היינו יכולים לאכול אותו.

כמו כן, היה נהוג לחשוב שאסור להשתמש בפירות קפואים מאחר והם מאבדים את איכות המרכיבים שלהם. כלומר הוויטמינים ושאר מרכיבים חיוניים לגוף שלנו היו נעלמים בזמן ההקפאה. 

היום אנחנו יודעים שזה לא כך. יש לנו אפשרות להשתמש בפירות קפואים, בפרט כשמדובר על פטל קפוא, ואנחנו יכולים לאחסן אותם במקפיא במשך זמן רב ולהשתמש בהם בכל פעם כשאנחנו רוצים.

זה הופך את הרכישה והשימוש להרבה יותר משתלמים, בין היתר בגלל שיש לנו אפשרות להכין בכל פעם משקה או מאכל מסוים עם כמות מסוימת מהפרי, ולשמור לעצמנו כמות נוספת לפעמים הבאות בהן נרצה להשתמש בו. 

לפני סיום חשוב להבהיר, השימוש בפטל קפוא יכול להתאים למגוון רחב של מנות ומשקאות, הן לצרכים פרטיים והן לצרכים מסחריים.