אננס קפוא

אננס

16.0050.00

תיאור

השימוש הנפוץ ביותר של פירות קפואים כמו אננס קפוא הוא בשייקים. זוהי דרך מצוינת להוסיף מתיקות וקרמימיות לשייקים, והיא גם עוזרת להסמיך אותם. ניתן להשתמש באננס קפוא גם בקוביות קרח, סורבה, קינוחים ומנות מלוחות.

להלן כמה מתכונים ספציפיים המשתמשים באננס

  1. שייקים: אננס קפוא הוא תוספת נהדרת לשייקים מכיוון שהוא מוסיף מתיקות ושמנת. נסו להוסיף אותו לשייק עם יוגורט, בננה ותרד לארוחת בוקר בריאה ומרעננת.
  2. ארטיק קרח: אננס הוא דרך מרעננת וטעימה להתקרר ביום חם. פשוט ערבבו אננס עם המיץ או היוגורט האהובים עליכם ויוצקים לתבניות קרח.
  3. סורבה: אננס הוא מרכיב מרכזי בסורבה. זה עוזר ליצור מרקם חלק וקרמי. נסו להכין סורבה אננס עם מיץ ליים טרי ונענע לפינוק קיץ מרענן.
  4. קינוחים: ניתן להשתמש באננס קפוא במגוון קינוחים, כגון פשטידות, עוגות וקצפת. ניתן להשתמש בו גם להכנת תוספות לגלידה ויוגורט.
  5. מנות מלוחות: ניתן להשתמש באננס במגוון מנות מלוחות, כמו קארי, מוקפצים וצ’אטני. זה מוסיף טעם מתוק וחריף המשלים היטב טעמים אחרים.

הנה כמה שימושים פופולריים אחרים עבור אננס קפוא

  1. סלסת אננס: זוהי דרך מצוינת להוסיף טעם טרופי לצ’יפס או לטאקו האהובים עליכם. כל שעליך לעשות הוא לשלב אננס, בצל קצוץ, כוסברה ומיץ ליים.
  2. עוגת אננס הפוך: הקינוח הקלאסי הזה עשוי עם שכבה של טבעות אננס ומעליה בלילת ביצים, סוכר וקמח.
  3. מוקפץ עוף אננס: זוהי מנה קלה ומהירה שמתאימה לארוחת שבוע. פשוט מוקפץ עוף, אננס והירקות האהובים עליך במחבת עם רוטב סויה וג’ינג’ר.

מידע נוסף

בחר את המשקל המבוקש‎

0.5 ק"ג, 1 ק"ג, 2 ק"ג

מק"ט ללא קטגוריה

אננס קפוא – ליהנות מהפרי כל השנה

 

אחת הדוגמאות שמוכיחות את יוקר המחייה בישראל, היא מחירו של אננס ברשתות שיווק, מכולות וירקניות. פרי אשר ברוב מדינות אירופה עולה מספר שקלים, בישראל עולה עשרות שקלים. לכן הרבה מאוד ישראלים מוותרים על קנייתו, למרות שמדובר באחד הפירות הטעימים והמיוחדים שיש, פרי אקזוטי שכל אחד היה שמח לקנות ולאכול אותו בכל עת שיוכל. 

על מנת להתגבר על מחירו הגבוה, אנחנו יכולים למצוא פתרונות שונים שיכולים לעזור לנו. אחד מהם הוא פתרון מאוד מקובל במקרה של פירות נוספים וגם במקרה של אננס. 

מדובר על פתרון בדמות אננס קפוא. אנחנו יכולים לקנות כמות גדולה של קוביות או פרוסות אננס המיועדות להקפאה, לאחסן אותם במקפיא, ובכל פעם כשנרצה, נוכל להוציא אותו מן המקפיא ולטעום ממנו. אננס קפוא יכול לשמש אותנו לצרכים שונים ומגוונים. 

לשמחתנו, כשאנחנו רוכשים אננס קפוא עדיין יש לנו אפשרות ליהנות הן מטעמו והן מרכיביו הייחודים. לכן, אין חשש שמא אנחנו נקנה פרי אשר לא יהיה דומה לטעמו המקורי או שמרכיביו התזונתיים ייפגעו כתוצאה מההקפאה. יתרה מזו, אננס קפוא יכול לשרת אותנו לצרכים שונים ומגוונים, בין אם לצורך הכנת משקאות או מאכלים שונים. 

על מנת לקנות אננס קפוא, כל מה שנדרש מאיתנו זה לפנות אל חברת ג’וסי פירות קפואים ולהזמין מהם דרך הטלפון או האינטרנט, חבילות של פירות קפואים, ובהם גם אננס קפוא. אנחנו יכולים לקנות חבילות במשקלים שונים, החל מחצי קילו, קילו, שני קילו, לאחסן אותם במקפיא ולהשתמש בהם מתי שאנחנו רוצים. זה יאפשר לנו גם ליהנות מאננס במחיר יחסית זול וגם להשתמש בו מתי שאנחנו רוצים. 

צריך להדגיש, לא רק אנחנו, לקוחות פרטיים, פונים אל חברת ג’וסי פירות קפואים, אלא גם לקוחות במגזר העסקי, בין אם זה בעלי מסעדות, בתי קפה, חברות קייטרינג, פאבים ומקומות נוספים אשר משתמשים באופן קבוע באננס לצורך הכנת משקאות, מנות וכן לצרכים אחרים. 

כיצד עושים הזמנה בצורה נכונה

בשביל לעשות הזמנה של אננס קפוא בצורה נכונה, אנחנו צריכים לדאוג שיש לנו מקום נוח לאחסן אותו, מקום שיתאים לתנאים, וכן אנחנו צריכים להחליט איזו כמות יהיה נכון מצידנו להזמין. זאת על מנת שלא יווצר מצב שנזמין כמות נמוכה מזו שאנחנו צריכים או גדולה מזו שנוכל לאחסן. 

בכל פעם כשנרצה להשתמש באננס, בין אם זה לצורך הכנת משקאות, מאכלים או כל דבר אחר, נוכל לעשות זאת בצורה פשוטה ונוחה. חשוב מאוד שנקפיד על כך שהשימוש באננס יהיה באופן שיתאים לצרכים שלנו על מנת שלא נבזבז את הפרי על דברים לא מתאימים. לשמחתנו, היום אנחנו יכולים למצוא מגוון מתכונים שיכולים לשרת אותנו ולשלב את הפרי בצורות שונות וטעימות, בין אם זה במשקאות ובין אם זה במאכלים שונים.